Livrare

Pentru comenzile de peste 500.00 RON livrarea se face in mod gratuit oriunde in tara, mai putin in afara retelei de livrari a Fan Courier unde se aplica taxe suplimentare.

Transportul este asigurat prin curier rapid (Fan Courier Express/ Urgent Curier /Cargus). Programul de livari in Bucuresti este intre orele 09:00 - 16:00, iar in tara intre orele 10:00 - 16:00.

Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete se fac in momentul receptiei pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Pentru produsele la care nu se ofera livrare gratuita, costul livrarii este de 15.00 RON. In cazul livrarilor in afara retelei Fan Courier Express/ Urgent Curier/ Cargus,  se adauga 1,24 RON pentru fiecare km efectuat.

Reprezentantii companiilor pot ridica marfa numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

In cazul stornarii comenzilor costul platit pentru transport nu se returneaza.

 

Conditiile de garantie

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu beneficiaza de garantie produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta), patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul acestora.

Pentru informatii complete despre conditiile de garantie va rugam sa accesati Certificatul de garantie.